Cadde Üzeri Kiralık Dükkan Arayan Kurumsal Firmalar

  • 04.05.2020

Cadde Üzeri Kiralık Dükkan Arayan Kurumsal Firmalar

 Cadde Üzeri Kiralık Dükkan Arayan Markalar


Herkes tarafından bilinir ki cadde üzerinde bir işletmeye sahip olmak her zaman için çok karlıdır, özellikle bazı sektörlerde… Özellikle Restoran, Cafe veya Tekstil firmalarının en çok rağbet gören lokasyonlar işlek caddelerdir.

Bilinenin aksine, bir caddede fazla cafe olması, birbirlerinin işini kesmesinden çok birlikte daha fazla iş yapılmasına olanak sağlamaktadır. Bu durumda hem kurumsal firmalar, hem de işlek caddede mülkü olan gayrimenkul sahipleri kazançlı  çıkarlar.

Hemen hemen bütün şehirlerde bazı çarşı isimleri halk arasında oldukça yaygındır ( cafeler caddesi, dönerciler çarşısı, ayakkabıcılar çarşısı vs) kurumsal firmalar bu tip lokasyonlarda nasıl daha fazla iş yapacaklarını bilerek doğru pazarlamayla işlerini sürdürürken, mülk sahiplerine ise zamanında kira almak ve kiracısının kurumsal firma oluşundan doğan güvenilirlik gibi olanaklara sahip olmanın keyfini sürmek kalır.

Siz de cadde üzerinde bir mağaza veya dükkanınızı kiralaya vermek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Caddedükkan olarak dükkanları kurumsal firmaların  kriterleri ile eşleştiriyoruz. Böylece dükkana en uygun markanın kiracınız  olmasını  için destek sunuyoruz.

Kurumsal firmalara lokasyon bulma  çalışmalarını uzun süredir yapan caddedükkan, markalara ve işinize en uygun boyutlarda, genişlikte ve lokasyonda kiralık mağazaları bulur. 


Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.


İlginizi çekebilir: 

Dükkanınızı Kurumsal Firmalara Kiralıyoruz.

Dükkan Arayan Kurumsal Firmalar


      REDSTONE CADDEDÜKKAN
 WhatsApp'tan Hemen Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
  info@caddedukkan.com

          

Hizmet Talep Formu

Paylaş