Dükkanımı Kurumsal Firmalara Kiralamak İstiyorum

  • 30.04.2020

Dükkanımı Kurumsal Firmalara Kiralamak İstiyorum


Ticari gayrimenkullerin kiralanması mülk sahiplerinin yanı sıra kurumsal firmalar için de giderek önem kazanmaktadır. Ticari gayrimenkullerin sayısı giderek artmaktadır. Bu sebeple kurumsal kiracı talepleri de gün geçtikçe artmaya devam etmektedir. Bu noktada kurumsal firmalar kiralık gayrimenkul ve dükkan arayışlarına girerler. Dükkan sahipleri ise kurumsal kiracılarını bulmak istemektedirler.

 

 Dükkanların Kurumsal Firmalara Kiralanması

 

 Dükkanlarını kiralamak isteyen dükkan sahipleri yaptıkları yatırımları en kısa sürede geri alabilmek istemektedirler. Bu da iyi ve kalıcı bir kıracı bulmaktan geçer. Özellikle kurumsal bir kıracı gelirin en yüksek derecede olmasını sağlar.

 

 Birçok yerde ''Dükkanımı kurumsal firmalara kiralamak istiyorum'' ilanları ile karşılaşılmaktadır. Ticari gayrimenkulleri olan mülk sahipleri dükkanlarını daha çok sağlam firmalara kiralamak isterler. Sektörde caddedükkan.com olmak üzere bu alanda hizmetler verilmektedir. Böylece kurumsal firmalara dükkan kiralamak daha kolay olur.

 

 Dükkan Kiralamada Kurumsal Kiracıların Mülk Sahiplerine Getirileri

 

 Dükkan sahiplerinin gayrimenkullerini kurumsal firmalara kiralamaları yatırım için en yüksek seçenekler arasında yer almaktadır. Kiralamadan sağlanan bu getiriler bölge, il ve ilçe olarak farklılık gösterse de gayrimenkul sahipleri için çok büyük bir yatırımdır.

 

 Kurumsal firmalar ile çalışmak özellikle kira alma ve iletişim sağlanabilmesi yönünden dükkan sahipleri için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Belirli politika ve çalışma prensibine sahip kiracı birçok konuda anlaşmaya varmak için kolaylıklar sağlar. 


İlginizi çekebilir:  Kurumsal Firmalara Dükkan Kiralama Nasıl Yapılır ?


Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
 
 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com

Hizmet Talep Formu

Paylaş