Köfteci Yusuf Kiralık Dükkan Önerme

  • 06.09.2023

Köfteci Yusuf Kiralık Dükkan Önerme

Köfteci Yusuf, Türkiye'nin en sevilen köfte markalarından biridir. 262 şubesi ile Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Köfteci Yusuf, her geçen gün büyümeye devam etmektedir.

Köfteci Yusuf, yeni şube açmak için her zaman uygun lokasyonlar aramaktadır. Köfteci Yusuf, genel olarak şehir merkezleri, otoban ve ana yol güzergahları, turistik bölgeler gibi yerlerde şubeler açmaktadır.

Bu lokasyonların müşteri potansiyeli mutlaka yüksek olmalıdır.  Bu dükkanlar, öncelikle yeterli büyüklükte olmalıdır. Köfteci Yusuf, genel olarak en az  200 metrekarelik ve üzeri büyüklükteki dükkanları tercih etmektedir. Ayrıca dükkanın otoparka sahip olması da önemlidir.

Köfteci Yusuf, yeni şube açmak için uygun lokasyon ve dükkan önerilerini değerlendirmektedir. 


Köfteci Yusuf Markası için Dükkan Önerirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Lokasyon: Lokasyon, Köfteci Yusuf için en önemli faktörlerden biridir. Müşteri potansiyeli yüksek olan lokasyonlar, Köfteci Yusuf için daha avantajlıdır.
  • Dükkan büyüklüğü: Dükkan büyüklüğü, Köfteci Yusuf'un sunacağı hizmetlere göre değişmektedir. Genel olarak 200m2 metrekare ve daha büyük dükkanlar, Köfteci Yusuf için yeterli olmaktadır.
  • Otopark: Lokasyona göre otopark olması şarttır. Yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde otopark  zorunlu değildir. 
  • Diğer faktörler: Dükkanın kira bedeli, çevredeki işletmeler, dükkanın durumu gibi diğer faktörler de Köfteci Yusuf tarafından değerlendirilmektedir.



Aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden bize ulaşabilir veya Hizmet Talep Formunu doldurabilirsiniz


 
 WhatsApp'tan Hemen Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com


İlginizi çekebilir: 

Dükkanınızı Kurumsal Firmalara Kiralıyoruz.
Kurumsal Firmalara Dükkan Kiralama Nasıl Yapılır ?


Hizmet Talep Formu

Paylaş