Espressolab, Eski Büyükdere İskelesi'ni yeni bir kahve ve yaşam alanına dönüştürdü

  • 21.09.2023

Espressolab, Eski Büyükdere İskelesi'ni yeni bir kahve ve yaşam alanına dönüştürdü

Espressolab, tarihi Büyükdere İskelesi'ni yeni bir kahve ve yaşam alanına dönüştürdü

Tamamen yerli ve milli bir marka olan Espressolab, İstanbul Sarıyer'de yer alan tarihi Büyükdere İskelesi'nde yeni bir mağaza açtı. Mağaza, iskelenin tarihi yapısını ve özel mimarisini koruyarak tasarlandı.

Mağazada çalışma alanları, bakery ve 2 adet coffeeshop yer alıyor. Mağaza, kahve severlere tarihi bir atmosferde keyifli bir deneyim sunuyor.

Espressolab Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ersin Kefeli, "Bu tarihi ve mimari değeri koruyarak burada yer almaktan çok mutluyuz. Bu özel mekânda, ziyaretçilerimize sadece bir kahve deneyimi sunmakla kalmayıp, tarihin derinliklerine bir yolculuk da vadediyoruz." dedi.


Espressolab, tarihi Büyükdere İskelesi'ni yeniden hayat buldurdu

İstanbul Sarıyer'de yer alan Eski Büyükdere İskelesi, 1850 yılında inşa edilmiş bir endüstri mirasıdır. 1950'li yıllara kadar aktif olarak kullanılan iskele, daha sonra kaderine terk edilmişti.

Espressolab, tarihi iskeleyi yeni bir kahve ve yaşam alanına dönüştürdü. Mağaza, iskelenin tarihi yapısını ve özel mimarisini koruyarak tasarlandı. Mağazada çalışma alanları, bakery ve 2 adet coffeeshop yer alıyor.

Mağaza, kahve severlere tarihi bir atmosferde keyifli bir deneyim sunuyor. Boğaz manzarası eşliğinde Espressolab'in nitelikli kahvesini yudumlamak isteyen tüm İstanbullular, Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi giderek boğaz manzarası eşliğinde kahve keyfi yapabilir.


      REDSTONE CADDEDÜKKAN
 WhatsApp'tan Hemen Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
  info@caddedukkan.com

          


Paylaş